Hakkında herşey Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın simultane tahliyeye imkân veren yangın kapısı, başka zamanlarda da emniyetli kilitleme sistemi ile korunmaktadır.

Malzeme: Yangın kapılarında çoğu kez çelik yahut ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı henüz pekliklidir.

Tüm yangın kasası ve kanatları yüce sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra binalabilecek sıva tamiratı ve boya teamülleri sebebiyle baplar ziyan görmez.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya muayyen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Umumiyetle yangın merdiveni ile bile kullanılan bu ivedili çıkış kapısı, bunalım anlamış olurında insanoğluın yangın kayranından hızla uzaklaşmalarını sağlayarak yaşamsal bir gösteriş üstlenmektedir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına göre makul yapı teftiş şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoklukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedi çıkış kapılarının) belirli durumlara nazaran TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Web sitesine giriş yaptığım andan serlayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son kabul eden süreçte, Tenvirat Metninde ilimlı olarak bahsedilen verilerin işçiliklendiği dair bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Metal tarafından gerçekleştirilecek done işleme sürecine celi rızamın olduğunu akseptans, beyan ve taahhüt ederim. Bilgileriniz kırmızıındı. Teşekkürname Ederiz.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları net olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da delik önünde bulundurularak standartlara şık biçimde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da mimarilması gerekmektedir.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın kenarıesna firmalar yangın kapısı deney raporlarına da ehil olmalıdır.

Bu sayede insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı bırakma etmesine veya yangınla mücadele ekiplerinin çdüzenışmasına olanak sağlamlar. Yangın bapları ekseriyetle kendiliğinden olarak kapanan ve panik barı kadar ivedi durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan dâhileriye kolayca girebilmesini esenlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Elektrikler kesik evetğunda da geceleri parlayan bir binada olan bu tasarlar kötü durumların muamele göstericisidir.

Yangın çıkış bapsı özellikleri olarak da andaçlan yangın bapsı özellikleri Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul şunlardır

İdünyalık edildikleri malzemelerin parçalanmamış abuhava koşullarında deforme olmaması ve yapkaloriı koruması gereklidir.

Report this wiki page